Lekkernijen

Dudoktour door Rotterdam

Dudoktour in Rotterdam

Als ik aan appeltaart denk, dan denk ik aan Dudok. Maar dat ze nog veel meer lekkere dingen hebben, dat wist ik niet. Ter ere van het 25-jarig bestaan van Dudok mocht ik mee met de culinaire Dudoktour door Rotterdam en ontdekte ik nóg meer lekkernijen van Dudok.

Met een groep enthousiaste foodlovers verzamelen we In de Doelen vlakbij Rotterdam Centraal. Je kunt hier al vroeg terecht, want In de Doelen bestaat uit een koffiebar, wijnbar, café en restaurant onder één dak. Je schuift gewoon voor elke gelegenheid een ruimte op. Das makkelijk, je begint ’s ochtends aan de koffie en je kunt ’s avonds rollend van de wijn weer naar huis. De aankleding ziet er lekker modern en gezellig uit. Ik kom hier zeker nog een keertje terug om een lekker kopje thee te drinken.

Lees het hele artikel hier:

Dudoktour door Rotterdam

Dit blog schreef ik voor Deedylicious.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.