Hoe maak ik een goede blog? [Workshop]

Tegenwoordig blogt iedereen. Jij wil dat ook, want je wil jouw doelgroep bereiken. Maar je weet niet hoe je een blog moet beginnen. Tijdens mijn workshop bloggen leer ik je hoe je een goede blog kunt schrijven.

Hoe gaat de workshop bloggen in zijn werk?

We gaan stap voor stap aan de slag en kijken per deelnemer naar de vraag. Tijdens de workshop geven we samen antwoord op de volgende vragen.

  • Hoe begin je aan een blog?
  • Hoe verzin je een pakkende titel?
  • Welke typen blogs bestaan er?
  • Hoe bouw je een blog op?
  • Hoe word je beter gevonden in zoekmachines?
  • Hoe kom ik aan goed beeldmateriaal?

Aan het eind van de dag ga je met een compleet stappenplan voor een succesvolle blog naar huis.

Workshop bloggen

Wat zijn de voordelen voor jou?

Je leert jouw blogskills verbeteren, waardoor je blogs interessanter zijn voor je lezers. Je krijgt inspiratie voor blogs en met het stappenplan kun je direct aan de slag.

Investering

Het is mogelijk om de workshop in groepsverband te volgen of privé waarin ik je één op één advies geef. Maar ik kan ook een in-company training verzorgen. Omdat ik de inhoud afstem op de cursisten, jou dus, neem ik graag contact op over te mogelijkheden en kosten. Maar één ding is duidelijk; de investering is het dubbel en dwars waard.

 

Wil jij ook een leren hoe je een goede blog schrijft? Vraag dan direct een offerte aan!

Bel Laura Lolkema op 06 49 91 09 66 of mail naar laura@ohlalau.nl

 

BewarenBewaren