Nog meer

Mopper momentje

Geplaatst
Triple Tuesday

Soms heb je van die dagen, die gaan gewoon niet zoals je wil. De ochtend begon nog redelijk opgewekt. Een telefoontje van de fietsenmaker. Mijn nieuwe tweedehands racefiets was klaar en kon opgehaald worden. Joehoe! Blij, blij, blij! De prijs voor een paar nieuwe banden was nog even slikken, maar ik zag mezelf al als een ware pro over de fietspaden zoeven. Alleen nog even de vraag of het stuur en zadel iets lager gezet konden worden. Ik heb nu eenmaal van die korte beentjes. Tja, mevrouwtje lager kunnen ze niet hoor. Die fiets is ook eigenlijk te groot. Hmmm, daar gingen mijn visioenen van zonnige fietstochten. Lichtelijk teleurgesteld probeerde ik naar huis te fietsen, wat nog niet meeviel. Ik probeerde er nog heel cool bij te kijken, maar ik geloof dat het er een beetje stuntelig uitzag…

Goed advies

Ah, een antwoord op een mail waar ik op zat te wachten. Ik wilde graag een afspraak maken om me over iets te laten adviseren. ‘Nee, wij maken helaas geen persoonlijke afspraken. Daarvoor moet je op onze site kijken.’ aldus de mail. Jahaa, dat begrijp ik. Dat had ik nou nog helemaal niet gedaan, goede tip zeg! Er staat zoveel informatie op, wat is nou voor mij van toepassing? Mijn stemming wordt er niet beter op.

Krasse car

Ik zie mijn auto staan. Oh ja, daar is laatst ook nog iemand tegenaan gereden maar heeft geen briefje achtergelaten. Ik zit dus nu met een dikke vette kras opgescheept. Grrrr. En nee, ik was het niet zelf. Dát had ik echt wel gemerkt. Dan begint de kat ook nog te zeuren. Nee! Laat me nou even!

Just do it!

Nog enigszins teleurgesteld over mijn racefiets besluit ik om het er toch niet bij te laten zitten. Ik ga het gewoon proberen. De zon schijnt, de temperatuur is goed, een rondje duinen doet wonderen. Uiteindelijk valt het gelukkig best mee, het is even wennen, maar de eerste kilometers zitten erop. Als ik weer thuis ben, bedenk ik me dat er veel ergere dingen in de wereld zijn. En waar maak ik mij nou druk om? Ik ga lekker in de zon zitten en besluit om het gemopper maar even los te laten. (Al lucht even zeuren soms wel enorm op!) Er is morgen weer genoeg tijd om mij er dan weer druk over te maken. Daarom vandaag drie quotes met een positieve inslag.

1. Don’t worry

Think happy be happy

2. Laat ’t los

Just let it go

 

3. Remember:

Stay positive

Bron: Pinterest en We heart it

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.