Waar ben ik op dit moment allemaal mee bezig?

Op deze pagina wil ik je een uitgebreidere inkijk geven in wat ik op het moment doe. Op een over mij en contact pagina kun je natuurlijk wel iets meer over mij te weten komen. Maar het laat niet zien welke projecten er lopen, wat er aankomt en waar ik me in wil verdiepen. Dat kun je dus hier lezen:

Opdrachten

  • Ik werk sinds mei 2018 bij de Universiteit Leiden. Eerst ter vervanging van een zwangerschapsverlof, maar sinds oktober heb ik aan het project Online Proefstuderen gewerkt. Hiervoor heb ik alumni geïnterviewd, filmpjes laten ontwikkelen, een stadstour gemaakt. Heel erg leuk om te doen. Inmiddels ben ik deze opdracht aan het afronden. Tijdens de zwangerschapsvervanging heb ik alle (bachelor)brochures herzien.
  • Voor Kennisnet mocht ik een artikel schrijven over rekenen in het onderwijs. Leuk om deze wereld een beetje te leren kennen.

Scholing

  • Ik ben van plan om binnenkort een paar scholingen of cursussen te gaan volgen. Ik ben er nog niet helemaal uit op welk gebied. Misschien iets in opmaak van Powerpoints, online magazines of content creatie.
  • In oktober heb ik de ‘Trainingsdag Voorlichter’ gevolgd om als voorlichter voor het COC goed voorbereid voor de klas te staan.
  • In mei heb ik de opleiding tot coach/trainer bij De Upstarter afgerond. Erg leuk om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Tijdens de training ben ik er achter gekomen dat ik graag ondernemers wil coachen die meer richting zoeken in hun werk. Ik merk dat ik mijn eigen ervaring hierin graag wil inzetten om anderen daarmee te helpen. Dit zei docent Mariëtte Ruggenberg over mij na het voltooien van de opleiding.

Andere leuke dingen

  • In 2017 ben ik de website InWassenaar begonnen. Voornamelijk voor de lol, maar ook om mijn communicatieskills op te testen. Nadat de website, Instagram– en facebookaccount waren gebouwd/ingevuld heb ik het een tijdje gelaten voor wat het was. Maar sinds de zomer heb ik er weer energie in gestoken en de kanalen lekker later groeien!
  • Vorig jaar heb ik me bij het COC Haaglanden aangemeld om als voorlichter voor de klas meer te vertellen over seksuele diversiteit en genderidentiteit. Inmiddels heb ik een aantal voorlichtingen gedaan en ik ben blij dat ik de beslissing heb genomen om dit te gaan doen. Het is super inspirerend, leerzaam en ook gewoon leuk.
  • Door mijn vakantie naar Curaçao was ik geïnspireerd iets met filmen/monteren te gaan doen. Het eerste projectje is dit vakantiefilmpje:
  •  Nu ik al een tijdje met Trello werk, wil ik kijken of ik een bord kan opzetten dat als naslagwerk kan dienen voor alle communicatietools die ik in de loop der tijd heb verzameld. Misschien ook wel interessant voor anderen. Zoals handige websites, fijne programma’s, apps enz.

Laatste update: 25 januari 2019

Het idee van deze pagina heb ik van nownownow.com.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren