Waar ben ik op dit moment allemaal mee bezig?

Op deze pagina wil ik je een uitgebreidere inkijk geven in wat ik op het moment doe. Op een over mij en contact pagina kun je natuurlijk wel iets meer over mij te weten komen. Maar het laat niet zien welke projecten er lopen, wat er aankomt en waar ik me in wil verdiepen. Dat kun je dus hier lezen:

Opdrachten

  • Ik werk sinds mei bij de Universiteit Leiden. Voor een zwangerschapsvervanging werk ik hier tot eind september. Deze keer ben ik voornamelijk bezig met het herzien van alle (bachelor)brochures.
  • In maart en april heb ik een opdracht bij Terre des Hommes gedaan. Heel leuk om bij een ‘goed doel’ te werken. Zo anders weer dan de mediawereld waar ik de opdracht daarvoor zat (bij MWG).
  • Komende zomer geef ik een één op één workshop bloggen. Heel leuk, en ik heb er al erg veel zin in.

Scholing

  • In mei heb ik de opleiding tot coach/trainer bij De Upstarter afgerond. Erg leuk om deze vaardigheden verder te ontwikkelen. Tijdens de training ben ik er achter gekomen dat ik graag ondernemers wil coachen die meer richting zoeken in hun werk. Ik merk dat ik mijn eigen ervaring hierin graag wil inzetten om anderen daarmee te helpen. Dit zei docent Mariëtte Ruggenberg over mij na het voltooien van de opleiding. Het afronden van de opleiding heeft er ook toe geleid dat ik me heb opgegeven om voorlichter op scholen te worden voor het COC. Ik ben benieuwd hoe dit verder loopt.
  • Ik ben van plan om deze zomer nog een paar zomerscholingen of cursussen te gaan volgen. Ik ben er nog niet helemaal uit op welk gebied.

Andere leuke dingen

  • Door mijn vakantie naar Curaçao ben ik weer geïnspireerd iets meer met filmen/monteren te gaan doen. Ik heb hier (vroeger) al iets mee gedaan, maar ik ga dit wat serieuzer oppakken. Het eerste projectje is een vakantiefilmpje om weer een beetje in te komen.
  • Vorig jaar ben ik de website InWassenaar begonnen. Voornamelijk voor de lol, maar ook om mijn communicatieskills op te testen. Nadat de website en Instagramaccount waren gebouwd/ingevuld heb ik het een tijdje gelaten voor wat het was. Maar ik ben van plan om dit weer wat meer op te pakken.
  • Met een oud collega en inmiddels vriendin zijn er plannen voor een leuke samenwerking. Zij is sinds kort ook freelancer en gespecialiseerd in fotografie. We broeden nu op allerlei leuke ideeën hoe wij onze krachten kunnen bundelen.
  • Nu ik al een tijdje met Trello werk, wil ik kijken of ik een bord kan opzetten dat als naslagwerk kan dienen voor alle communicatietools die ik in de loop der tijd heb verzameld. Misschien ook wel interessant voor anderen. Zoals handige websites, fijne programma’s, apps enz.

Laatste update: 29 mei 2018

Het idee van deze pagina heb ik van nownownow.com.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren