Waar ben ik op dit moment allemaal mee bezig?

Op deze pagina wil ik je een uitgebreidere inkijk geven in wat ik op het moment doe. Op een over mij en contact pagina kun je natuurlijk wel iets meer over mij te weten komen. Maar het laat niet zien welke projecten er lopen, wat er aankomt en waar ik me in wil verdiepen. Dat kun je dus hier lezen:

Opdrachten

  • In juni heb ik kennisgemaakt met Savantis en de mensen die er werken. Weer een nieuwe richting in het onderwijs. Savantis richt zich namelijk op vakmanschap en onderwijs, dus bedrijven in de praktische sector en vmbo- en mbo-instellingen. Tijdens mijn eerste project mocht in een website herzien (layout en tekst) voor het BranchePlatform Natuursteen. Ik ben nu dus helemaal op de hoogte wat je met natuursteen kunt maken. En in juli mocht ik aan een nieuw project beginnen, namelijk het ontwikkelen van een platform dat de samenwerking tussen het bedrijfsleven en onderwijs stimuleert. Voor dit project ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie en het ontwikkelen van alle communicatie(middelen). Weer wat anders, maar ook heel leuk!
  • Sinds mei 2018 heb ik verschillende projecten bij de Universiteit Leiden gedaan. Eerst ter vervanging van een zwangerschapsverlof, toen heb ik alle (bachelor)brochures herzien, maar sinds oktober heb ik aan het project Online Proefstuderen gewerkt. Hiervoor heb ik alumni geïnterviewd, filmpjes laten ontwikkelen, een stadstour gemaakt. Heel erg leuk om te doen en super leerzaam. Niet alleen het ontwikkelen van de content, maar ook inhoudelijk. Ik weet nu alles van Leiden en meer over culturele antropologie en biomedische wetenschappen. Als afsluiting van mijn periode in Leiden heb ik nog een laatste project gedaan waarin ik mij weer met alle brochures heb bezig gehouden.

Scholing

  • Ik ben van plan om binnenkort een paar scholingen of cursussen te gaan volgen. Ik ben er nog niet helemaal uit op welk gebied. Misschien iets in opmaak van Powerpoints, online magazines of content creatie.
  • In oktober heb ik de ‘Trainingsdag Voorlichter’ gevolgd om als voorlichter voor het COC goed voorbereid voor de klas te staan.

Andere leuke dingen

  • In september 2018 heb ik samen met mijn vriendin een huisgekocht in Rotterdam en na een paar maanden verbouwen zijn we in februari verhuisd! Een hele omslag, maar wel heel leuk. Inmiddels vind ik mijn weg in de nieuwe omgeving, maar ben ik nog wel hard bezig om ook mijn netwerk uit te breiden. Dat is dan ook één van de dingen waar ik me nu op richt.
  • In 2017 ben ik de website InWassenaar begonnen. Voornamelijk voor de lol, maar ook om mijn communicatieskills op te testen. Nadat de website, Instagram– en facebookaccount waren gebouwd/ingevuld heb ik het een tijdje gelaten voor wat het was. Maar sinds de zomer heb ik er weer energie in gestoken en de kanalen lekker later groeien. Inmiddels heb ik de beslissing genomen om me voorlopig voornamelijk te richten op het Instagram kanaal van InWassenaar zodat ik dit goed kan aanpakken.
  • Vorig jaar heb ik me bij het COC Haaglanden aangemeld om als voorlichter voor de klas meer te vertellen over seksuele diversiteit en genderidentiteit. Inmiddels heb ik een aantal voorlichtingen gedaan en ik ben blij dat ik de beslissing heb genomen om dit te gaan doen. Het is super inspirerend, leerzaam en ook gewoon leuk.
  • Door mijn vakantie naar Curaçao was ik geïnspireerd iets met filmen/monteren te gaan doen. Het eerste projectje is dit vakantiefilmpje:
  •  Nu ik al een tijdje met Trello werk, wil ik kijken of ik een bord kan opzetten dat als naslagwerk kan dienen voor alle communicatietools die ik in de loop der tijd heb verzameld. Misschien ook wel interessant voor anderen. Zoals handige websites, fijne programma’s, apps enz.

Laatste update: 1 augustus 2019

Het idee van deze pagina heb ik van nownownow.com.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren