Waar ben ik op dit moment allemaal mee bezig?

Op deze pagina wil ik je een uitgebreidere inkijk geven in wat ik op het moment doe. Op een over mij en contact pagina kun je natuurlijk wel iets meer over mij te weten komen. Maar het laat niet zien welke projecten er lopen, wat er aankomt en waar ik me in wil verdiepen. Dat kun je dus hier lezen:

Opdrachten

 • Bij MWG ben ik sinds november begonnen als Creatieve Content Producer. Tot eind februari 2018 versterk ik het team met de online communicatie. Ik bedenk en produceer content voor de website en social media kanalen omtrent de evenementen. Daarnaast zorg ik onder andere voor de communicatie rondom de branding van het merk MWG.
 • Sinds februari ben ik weer aan de slag bij de Universiteit Leiden. Ik werk op de afdeling marketingcommunicatie en ben met verschillende projecten bezig. Zo houd ik me bezig met e-mailmarketing. Dus veel nieuwsbrieven maken, versturen en resultaten bekijken.
 • Maar bij de Universiteit Leiden doe ik ook coördinatie van de studentenblog Het Leids Kwartiertje. Afgelopen zomer heeft de website een hele nieuwe vormgeving gekregen, waar ik aan meegewerkt heb. Echt heel erg leuk om het blog te zien groeien en nieuwe bloggers te begeleiden bij het schrijfproces. Als onderdeel daarvan heb ik ook workshops gegeven aan aankomende studenten over het schrijven van een goede blog. Dat smaakt naar meer. Er zijn dus ook volop plannen om dit verder uit te breiden.

  Workshop voor de Universiteit Leiden
  Workshops geven voor de Universiteit Leiden
 • Voor een aankomend wandelcoach ga ik een logo ontwerpen en een WordPress site maken. De livegang hiervan staat gepland voor eind november.

Scholing

 • In januari 2018 ga ik beginnen met een opleiding tot coach/trainer bij De Upstarter. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om meer te leren op dit vlak. Op dit moment verwacht ik na deze opleiding vooral te gaan coachen op het gebied van loopbaanbegeleiding en als trainer in online communicatie. Maar misschien verandert dat nog wel tijdens de opleiding. Ik ben benieuwd!
 • Ik heb een Summerschool Storytelling gevolgd via De Upstarter / Voordekunst. Tijdens deze dag kwamen de onderwerpen creative confidence, copywriting en storytelling aan bod. Vooral het creative confidence onderdeel vond ik heel erg leuk. Door het maken van een collage heb ik weer nieuwe inzichten in mezelf gekregen en zijn oude eigenschappen bevestigd.

  Collage Creative Confidence van de Upstarter - Ohlalau
  Mijn collage tijdens de workshop Creative Confidence
 • Via [De Redactie] heb ik twee hele interessante summerschools gevolgd. Namelijk Online contentstrategie en SEO teksten schrijven. Heel leuk om vakgenoten te spreken op zo’n dag en te zien hoe andere bedrijven met deze onderwerpen omgaan.

Andere leuke dingen

 • Met een oud collega en inmiddels vriendin zijn er plannen voor een leuke samenwerking. Zij is sinds kort ook freelancer en gespecialiseerd in fotografie. We broeden nu op allerlei leuke ideeën hoe wij onze krachten kunnen bundelen.
 • De afgelopen tijd heb ik kennisgemaakt met Trello. Een superhandig tool waarmee je projecten en activiteiten kunt inplannen. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als contenplanning voor je social media of om je persoonlijke taken en goals bij te houden. Ik ben er nu al fan van.

Laatste update: 21 november 2017

Het idee van deze pagina heb ik van nownownow.com.

BewarenBewaren

BewarenBewaren