Binnen

Voel je beter met dit muzikale fruitmandje

Fruitige vitamines

Er waart een hardnekkig griepvirus door het land. Om mij heen zie ik een voor een mensen worden geveld door de griep. Super irritant, maar als je je weer een beetje beter voelt heb je wel tijd om eindelijk eens die serie op Netflix te kijken of dat boek te lezen dat al maanden op je wacht. Om je wat beter te voelen kun je niet alleen wat fruitige vitamines gebruiken maar ook muzikale vitamines. Speciaal voor jou heb ik daarom een muzikaal fruitmandje samengesteld op Spotify met allemaal fruitige nummers. Snel luisteren dus, beterschap! Enne… weet jij nog vitamientjes die ik aan de lijst kan toevoegen? Dan hoor ik ze graag!

Fruitige Vitamines, beterschap! ©Ohlalau.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.