MWG verbindt media

Content productie MWG

Voor MWG bedacht en produceerde ik online content voor de website en social media kanalen omtrent de evenementen, met in het bijzonder het jaarlijkse MWG Mediacongres. Daarnaast zorgde ik onder andere voor de communicatie rondom de branding van het merk MWG.

Stapje Verder Wandelcoaching

Website Stapje Verder Wandelcoaching

Voor Stapje Verder Wandelcoaching heb ik een SEO vriendelijke Wordpress website gemaakt en de teksten geredigeerd. Door samen te wandelen in de natuur geeft ze clienten rust en ruimte in hun hoofd.

Stichting Humanitas Wereld Ergotherapiedag

Video Stichting Humanitas

Voor Stichting Humanitas in Rotterdam heb ik in samenwerking met een ergotherapeut een video gemaakt. Het doel van het filmpje is laten zien dat ouderen met behulp van ergotherapie hun zelfstandigheid zo lang mogelijk behouden en wat Stichting Humanitas hier in kan betekenen.

Blog Workshop Universiteit Leiden

Workshop bloggen Universiteit Leiden

In opdracht van Universiteit Leiden heb ik een workshop gegeven aan de (nieuwe) bloggers van Het Leids Kwartiertje over de basisbeginselen van bloggen. In deze workshop kwamen de volgende onderwerpen aan de orde: voorbereiding blog schrijven, soorten blogs, opbouw blog, SEO, fotografie tips.

Workshop bloggen EL CID voor Universiteit Leiden

Workshop bloggen EL CID

Tijdens de EL CID heb ik in opdracht van Universiteit Leiden een workshop bloggen gegeven. Op deze manier werden de studenten ook enthousiast gemaakt om voor Het Leids Kwartiertje, de studentenblog van Universiteit Leiden, te schrijven. Ik de workshop drie keer gegeven voor gemiddeld 30 studenten per groep.

Communicatieplan voor Openbare Bibliotheek Voorschoten Wassenaar

Communicatieplan activiteiten OBVW

Voor Openbare Bibliotheek Voorschoten Wassenaar heb ik een communicatieplan geschreven. In dit plan heb ik voor een aantal activiteiten advies gegeven voor de te volgen strategie en in te zetten middelen. Dit kunnen online en offline middelen zijn.

Website Wassenaarse Reddingsbrigade

Website Wassenaarse Reddingsbrigade

Voor de Wassenaarse Reddingsbrigade heb ik een SEO vriendelijke Wordpress website gemaakt. Op de website moest er ruimte zijn voor informatie en nieuws voor deze drie richtingen. Door het maken van een Wordpress website kan er gebruik gemaakt worden van een cms waarmee zelf eenvoudig berichten kunnen worden geplaatst. 

Blogs voor Deedylicious

Voor foodblog Deedylicious heb ik gastblogs geschreven over verschillende foodevenementen. Hiervoor verzorgde ik ook de fotografie.