Trainingen

Ben je ondernemer of heb je voor je werk te maken met Instagram maar weet je niet goed wat er mogelijk is? In mijn Instagramtrainingen voor beginners en gevorderden leg ik je alles uit.
Ook geef ik een training in het schrijven van succesvolle blogs. Misschien heb je al wat ervaring, maar wil je net dat stapje verder? Ik kan je daarbij helpen. 

De groepstrainingen geef ik in samenwerking met desocialmediatraining.nl. Maar je kunt ook bij mij terecht voor individuele en in-company trainingen.

Instagram Zakelijk Basistraining

Groepstraining Basisvaardigheden Instagram Zakelijk

Instagram heeft nu 1 miljard gebruikers en is inmiddels onmisbaar in de communicatie-strategie. Of je nu een zelfstandig ondernemer bent of in een groot bedrijf werkt, Instagram is heel belangrijk bij het vertellen van het verhaal achter je bedrijf. Ben je benieuwd of Instagram iets voor jouw bedrijf is? Schrijf je in voor deze instapcursus en maak kennis met een visuele en creatieve manier van communicatie!


Instagram Zakelijk Basistraining

1-op-1 Training Basisvaardigheden Instagram Zakelijk

Ben je ondernemer of werkzaam in een bedrijf, wil je graag een training volgen, maar liever niet in een groep? Dan is deze 1-op-1 training Basisvaardigheden Instagram Zakelijk de oplossing! Ga 2 uur met een individuele Instagram trainer aan de slag.


Training Instagram Zakelijk voor gevorderden

Groepstraining Instagram Zakelijk Plus

Instagram heeft nu 1 miljard gebruikers en is inmiddels onmisbaar in de communicatie-strategie. Of je nu een zelfstandig ondernemer bent of in een groot bedrijf werkt, Instagram is heel belangrijk bij het vertellen van het verhaal achter je bedrijf. Ben je al gebruiker van Instagram zakelijk en wil je meer leren over bijvoorbeeld het strategisch inzetten van Instagram of Instastories, dan is deze training iets voor jou!


Training Instagram Zakelijk voor gevorderden

1-op-1 training Instagram Zakelijk Plus

Ben je ondernemer of werkzaam in een bedrijf, wil je graag een training volgen, maar liever niet in een groep? Dan is deze 1-op-1 training Instagram Zakelijk Plus de oplossing! Ga 2 uur met een individuele Instagram trainer aan de slag.


Workshop bloggen

1-op-1 training Bloggen voor gevorderden

Bloggen kun je leren! Worstel jij met het schrijven van blogs? Weet je niet waarover je moet schrijven of heb je moeite met de structuur van een blog? Dan is deze online cursus Bloggen voor gevorderden iets voor jou. Je gaat onder mijn begeleiding met een eigen geschreven blog aan de slag. Aan het einde van de training ben je helemaal op de hoogte en heb je een compleet stappenplan voor een succesvolle blog.