Trainingen

Ben je ondernemer of heb je voor je werk te maken met Instagram maar weet je niet goed wat er mogelijk is? In mijn Instagram trainingen voor beginners en plus-gebruikers leg ik je alles uit. Wil je meer weten over een specifiek onderwerp zoals Instagram stories of reels. Dan kunnen we hier in een training op maat dieper op ingaan. Heb je al ervaring met social media en zoek je meer verdieping? Dan is de training Social Media Strategie waarschijnlijk iets voor jou.
Ook geef ik een training in het schrijven van succesvolle blogs. Misschien heb je al wat ervaring, maar wil je net dat stapje verder? Ik kan je daarbij helpen. 

De groepstrainingen geef ik in samenwerking met desocialmediatraining.nl. Maar je kunt ook bij mij terecht voor individuele en in-company trainingen.

Training Social Media Strategie

Heb je al ervaring met social media maar wil je het planmatiger en professioneler aanpakken? Dan is het tijd om een strategie te gaan bepalen voor jouw socials. Of jouw bestaande strategie te verfijnen. We kijken naar wie en wat je wil bereiken en hoe je dat gaat aanpakken.

Mogelijk als individuele training of in-company


Instagram Zakelijk Basistraining

Groepstraining Basisvaardigheden Instagram Zakelijk

Of je nu zzp’er bent of bij een groot bedrijf werkt, Instagram helpt je bij het vertellen van het verhaal achter je bedrijf en jouw doelgroep te bereiken. Ben je net begonnen met Instagram of wil je ontdekken of het iets voor jouw bedrijf is? Schrijf je in voor deze instapcursus en maak kennis met een visuele en creatieve manier van communicatie!


Instagram Zakelijk Basistraining

1-op-1 Training Basisvaardigheden Instagram Zakelijk

Ben je zzp’er of werkzaam in een bedrijf en wil je graag de basisbeginselen van Instagram leren? In deze 1-op-1 training Basisvaardigheden Instagram Zakelijk ga je 2 uur met een individuele Instagram trainer aan de slag. Tijdens deze privé-sessie is er alle ruimte om vragen te stellen en naar jouw specifieke wensen te kijken.


Training Instagram Zakelijk voor gevorderden

Groepstraining Instagram Zakelijk Plus

Of je nu zzp’er bent of bij een groot bedrijf werkt, Instagram helpt je bij het vertellen van het verhaal achter je bedrijf en jouw doelgroep te bereiken. Gebruik je Instagram al en wil je meer leren over hoe je posts, stories en reels kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken, dan is deze training iets voor jou!


Training Instagram Zakelijk voor gevorderden

1-op-1 training Instagram Zakelijk Plus

Ben je zzp’er of werkzaam in een bedrijf, ken je de basis van Instagram maar wil je graag weten wat er nog meer mogelijk is en hoe je de verdieping kunt opzoeken? Dan is deze 1-op-1 training Instagram Zakelijk Plus de oplossing! Ga 2 uur met een individuele Instagram trainer aan de slag. Tijdens deze privé-sessie is er alle ruimte om vragen te stellen en naar jouw specifieke wensen te kijken.


Workshop bloggen

1-op-1 training Bloggen voor gevorderden

Bloggen kun je leren! Worstel jij met het schrijven van blogs? Weet je niet waarover je moet schrijven of heb je moeite met de structuur van een blog? Dan is deze online cursus Bloggen voor gevorderden iets voor jou. Je gaat onder mijn begeleiding met een eigen geschreven blog aan de slag. Aan het einde van de training ben je helemaal op de hoogte en heb je een compleet stappenplan voor een succesvolle blog.